Matkomfort Vrooom

Matkomfort Vrooom

Matkomfort Vrooom

Den här veckan har jag också Matkomfort som levererar middagsmaten till mig. Matkomfort Premium passade mig och min familj perfekt men den här veckan testat jag Matkomfort Vrooom. Vrooom är den snabbaste och billigaste kassen. Det ska bara ta 5-10 minuter att laga men det ingår inga grönsaker för maximal snabbhet. Man kan dock komplettera med sina egna grönsaker om man hinner. Jag har valt fyra middagar för fyra personer men lagt till en huvudråvara för att kunna göra matlåda.

Fyra middagar för fyra personer plus extra huvudråvara.

Fyra middagar för fyra personer plus extra huvudråvara.

Den här veckan kommer vi få njuta av

Maten dag för dag!

Maten dag för dag!

Måndag: Pestobakad fiskfilé med pressad potatis
Tisdag: Kycklinggryta med saffransbuljong och ris
Onsdag: Pasta med tomat, aubergine, zucchini och bacon
Torsdag: Casserole på kotlett med tomat och ris

Det kommer dock bli lite ändringar eller justeringar för oss. Barnen och jag ska äta mat på annat håll på onsdag. Mattias får köpa hämtmat. Lyx i vardagen måste det alltid finnas utrymme för. Men det går att skjuta, spara och frysa in. Det är så livet är, man vet aldrig vad som händer. Allt går åt i slutändan.

Rent spontant tyckte jag veckans leverans innehöll väldigt lite mat. Men vi får väl se vad som händer när jag lägger till grönsaker. Eventuellt får jag även lägga till andra tillbehör om det behövs.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.