Träning fredag

Eller träning och träning. Idag träffade jag min nya PT som hade lite konsultation med mig inför våra 3 PT-timmar. Ska bli kul att se vad han hittar på. Det blir iaf någon form av funktionell träning. Vi ska ses nu tre tisdagar framöver. Är det givande funderar jag på att köpa 30 PT-timmar och ta en timme i veckan. Jag behöver någon som pushar mig och leder mig i rätt riktning.

Vad som är rätt riktning för mig vet jag knappt själv. Jag har inga direkt mätbara mål med min träning. Jag vill bara hålla mig i form och vara frisk och kry. För att ha något att jobba mot ska jag, som jag skrivit tidigare, göra tjejklassikern och behöver då träna inför var och en av dessa strapatser. Jag har inget mål att gå ner i vikt eller få mer muskler, snarare är målet att behålla vikten jag har idag och få bättre balans i min kropp.

Något jag kommer att göra är att lägga in olika Convent i min träning. Jag ska gå nästa helg (lördagen) på Best och the Best och tänkte anmäla mig till Nike Convention 2010.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Molly skriver:

    Tittar in och önskar dig en härlig helg 🙂
    Ha det fint! kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *