Lyckan är gjord

Till frukostmackor i morse prövade jag lyckan. Lyckan var en av Pågens senaste nyheterSurdegsbröd RågLycka. RågLycka är ett surdegsbröd rikt på fullkorn. Det är bakat på nordisk fullkornsråg och klippta rågkärnor och smaken rundas av med kallpressad rapsolja från Österlen.

Brödet påminner en hel del om Surdegsbröd DinkelGlädje. Lagom stort bröd format som en klämma, mycket karaktär, god smak och perfekt tuggmotstånd. Ytterligare en fullpoängare från mig!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *