Lyxiga lyxburgare framför TVn

Förra veckan var en mycket stressig vecka. Jag och Mattias jobbade medan barnen var hos sin farmor och farfar. Varje dag efter jobbet hade vi fullt upp. Själv stod jag i köket och lagade och förberedde mat inför nästa längre båtresa samt var i skogen och plockade blåbär eller hallon. Mattias var vid båten och fixade och donade. En kväll slog vi till med hämtmat. Det blev lyxiga lyxburgare framför TVn.

Trenden med kvalitetshamburgare har självklart även spridit sig till den förort där jag och familjen bor. För typ ett par år sedan öppnade restaurang Mill16 som har specialiserat sig på goda hamburgare. De serverar hamburgare gjorda på svensk högrev som de maler själva. Såser och dressingar görs från grunden. Vi blev stammisar från dag 1. För ett tag sedan bytte restaurangen ägare. Nu byts menyn inte ut som förr och servicen uppfattar vi som sämre, men de serverar fortfarande gudagoda burgare med bästa tillbehören.

Lyxiga lyxburgare framför TVn

Lyxiga lyxburgare framför TVn

Egentligen hade vi tänkt köpa hem thaimat, men thairestaurangen hade stängt. Då testade vi för första gången att ta take away från Mill. En varsin New York (hamburgare med ost, bbq-sås, majonäs, sallad, tomat och rödlök), bea och självklart sötpotatispommes. Pommes av sötpotatis kostar extra men sååå värt! Bästa tillbehöret! Galet krispigt och en grym kombo mellan sötman från potatisen och saltet som lagts på efter friteringen. Alltså mums deluxe! En öl till det hela var perfekt (colan i bakgrunden fick vi på köpet och sparades till senare tillfälle) och ett avsnitt av en av de serier vi följer satte pricken över i.

En lyxigare vardagsmiddag helt enkelt!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *