Många lopp blir det

Som en del av er vet jobbar jag på ett stort spelföretag som satsar mycket på sport, hälsa och motion. Förutom att företaget skänker pengar till idrotten så är vi huvudsponsorer till flera stora sporter och idrotter. Som anställd får vi träningsbidrag på 2500 kr/år, vi har eget gym i källaren med maskiner, vikter och hyggliga pass (som jag dock inte anser passa min nivå, jag går hellre på Sats även om tidsbrist ibland gör att jag går på pass även på jobbet), vi får ersättning för alla motionslopp vi ställer upp i (det enda är att det blir en förmånsbeskattning på startavgiften), vi har diverse motionsbefrämjande aktiviteter (tex stegtävlingar), vi har fruktkorg som fylls på varje dag, etc etc.

Företaget uppmuntrar oss att ställa upp i så många motionslopp som möjligt. Nu känns det dock som min agenda snart är full. De lopp jag har anmält mig till är Vårruset 5 km 1 juni (löpning), Midnattsloppet 10 km 14 aug (löpning), tjejmilen 10 km 5 sep (löpning), ska anmäla mig till Tjejlidingö-loppet 10 km 26 sep (löpning), Tjejvättern 100 km 12 juni (cykel) och Tjejvansbro 1 km 10 juli (simning). Puuhhh… Det blir att ligga i med träningen 🙂 !

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *