Mango fruktdryck

Mango fruktdryck
Mango fruktdryck

(varuprov, inget betalt samarbete) När jag ändå är inne på produkttips vill jag tipsa om mina barns stora favorit just nu, Mango fruktdryck från Kiviks musteri. Vi fick hem två förpackningar häromveckan som blev omåttligt populär här hemma. När jag var och storhandlade i veckan köpte jag hem tre förpackningar till. Ica Maxi hade specialpris, bara 10 kr per förpackning.

Nu när vi svenskar går mot mörkare tider kan det pigga upp med ett glas fruktdryck som ger en känsla av sol och värme.
Nu när vi svenskar går mot mörkare tider kan det pigga upp med ett glas fruktdryck som ger en känsla av sol och värme.

Mango är Kiviks musteris höstnyhet i fruktdryckssortiment. En fruktdryck med smak av söt, solmogen mango. Jag gillar riktig juice med dess skarpa fruktsmak bättre, gärna juice med fruktkött. Men framför allt sonen, gillar precis det motsatta. Sötare smak och inget fruktkött och därmed passar denna dryck honom perfekt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *