Joe Nimble Addict Road

Joe Nimble Addict Road
Joe Nimble Addict Road

Jag har vad jag skulle beskriva ”helt normala” fötter. Min man och mina barn har breda fötter och haft svårt att hitta skor som passar, både vanliga skor och löparskor. Nu fick min man testa löparskon Addict Trail från Joe Nimble och dessa passar hans fötter bra. Även om mina fötter är smala eller normala såg jag också fördelar med löparskor från Joe Nimble och fick därför också testa ett par skor. Jag valde Joe Nimle Addict Road eftersom jag är mer av en asfaltslöpare.

Stilrena och sköna!
Stilrena och sköna!

Addict Road har bred tåbox, en plan sula längsmed hela löpskon, är utan toe-spring och har zero-drop. Detta gör att foten är i kontakt med marken under alla faser av löpsteget. Sulan är tillverkad i samarbete med Soles by Michelin och ger ett bra grepp på asfalten. Skorna är mycket lätta.

Sulan är tillverkad i samarbete med Soles by Michelin och ger ett bra grepp på asfalten men funkar även bra på grusvägar.
Sulan är tillverkad i samarbete med Soles by Michelin och ger ett bra grepp på asfalten men funkar även bra på grusvägar.

Jag gillar verkligen de här skorna. De är sköna, har bra dämpning och känns flexibla. Det kändes nästan som att smyga fram i ett par mjuka tofflor. Jag får en härlig löpupplevelse och det är ju väldigt viktigt! Till utseendet är de stilrena, framför allt färgen svart som jag valde. Mycket skönt att låta foten få ta sin normala plats istället för att trängas in i ett par för smala skor som trycker ihop tålederna framtill i tåboxen av skon. Tack Joe Nimble, de här skorna kommer användas flitigt i sommar!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *