Godsaker från Beriksson

Godsaker från Beriksson
Godsaker från Beriksson

(varuprov, inget betalt samarbete) Finns det något mysigare nu när mörkret och kylan kommer än att tända ljus eller en brasa, vira in sig i en skön och gosig filt och sippa på ett glas kokhett te och njuta av en god chokladbit?! Drömmen om ni frågar mig. Själv lägger jag gärna lite extra pengar på kvalitet och beställer godsaker från Beriksson när jag vill göra njutningen lite extra njutningsfull.

Teblandningar från Kusmi Tea
Teblandningar från Kusmi Tea

Teblandningar från Kusmi Tea är bland det bästa jag vet. Gott te förpackat i lyxiga fina burkar, burkar som jag självklart återanvänder när innehållet är slut. Teet är förpackat för hand, gjort på naturliga smaker och självklart ekologiskt.

Chokladtryfflar från La Perla
Chokladtryfflar från La Perla

Chokladtryfflar från La Perla passar perfekt när man vill njuta av riktigt fin choklad. Chokladtryfflar med krispiga ingredienser förpackat i elegant papper. Nyheten Hallon och pistagetryffel med mandelkrisp är verkligen supergod, men bäst tycker jag om Puro Nero Hasselnötscréme utan socker tillsatt, den var smakrik och med perfekt sötma. Känns som kvalitet i varje tugga!

Juspecialare från Wermlands choklad
Juspecialare från Wermlands choklad

Nu till advent och jul kan jag rekommendera specialarna från Wermlands choklad (Wermlandschoklad hette tidigare Rawchokladfabriken och byter namn eftersom de nu producerar två olika chokladserier). Wermlands choklad Saffran apelsin, en vegansk vit choklad med smak av saffran och apelsin samt Wermlands choklad Pepparkaka, en mörk rawchoklad med pepparkakssmak.

Se nu till att omfamna mörkret och kylan på det bästa sätt just ni kan!
Se nu till att omfamna mörkret och kylan på det bästa sätt just ni kan!

Så se nu till att omfamna hösten och vintern så gott ni kan! Jag vet, det kommer bli ännu mörkare och jävligare, men vi kommer att komma ut på andra sidan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *