Müsliskorpor Från Pågens

Till kvällsfika ikväll lyxade jag till min vanliga fruktsallad (som idag bestod av sharon, kiwi, apelsin) med färska jordgubbar och färska blåbär. Inte direkt närproducerade 🙂 Till frukten hade jag som vanligt gojibär, hackade blandade nötter samt Kesella vanilj.

Jag passade även på att testa den fjärde och sista nyheten jag fick hem för test från Pågens, nämligen Krisprolls müsli. Redan när jag öppnade påsen slogs jag av en ljuv underbar doft. Då förstod jag att dessa skulle gå hem hos mig. Jag tog två stycken. På den ena smör, marmelad och ost och den andra åt jag som den var. Hur goda som helst! Toppbetyg!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. seg på att svara. det va väldigt trevligt att träffas, hoppas på ett roligt event snart.

    /M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.