Fajitas som variation till tacos

Hur gott det än är och hur ofta både barnen och vi vuxna vill äta tacos så blir det faktiskt lite tjatigt i längden. Köttfärs i all ära, men testa att göra fajitas som görs med kyckling istället. Fajitas äts med fördel i tortillabröd men självklart går det lika bra att lägga fyllningen i skal (tubs, tacoskal, nachoskal, odyl). Själv kör jag, precis som med köttfärsen, båda varianterna. Då får man det gottaste av allt!

Vi gör vår fajitas med kyckling (idag hade jag grillad kyckling jag köpte färdig), lök, paprika och kryddmix och tillbehör kör vi samma som till köttfärstacos, nämligen ost, sallad, lök, gurka, tomat, majs, paprika, salsa, guacamole och gräddfil. Alltså så gott det var!!!! Kycklingen var fantastisk och det passade grymt bra till både bröd och nachochips. Bättre än köttfärs måste jag säga eller så är det att variation förnöjer.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *