Bredare och bättre val

Att vara hemma och vara sjuk är ett nödvändigt ont. Visst är det skönt att bara ligga i sängen och vila upp sig, men det blir snabbt långtråkigt och man riktigt känner stressen långsamt komma krypande då man tänker på allt man har att göra på jobbet.

Men hur glad och överraskad blir man inte när det finns folk som visar att de tänker på en och visar omtanke?! I förmiddags plingade det helt oväntat på dörren och där stod en budkille med en kylväska i handen till mig. Den var från McDonald’s.

Nyhet i McDonald's frukostsortiment

Kylväskan innehöll några förpackningar fräsch och mycket god fruktsallad. Fruktsalladen är en av nyheterna i McDonald’s redan breda frukostsortiment. Fruktsalladen innehåller äpple, honungsmelon, cantaloupemelon, ananas och blåbär. Självklart bara färsk frukt.

Underbar färsk fruktsallad

I övrigt serverar de bland annat gröt, yoghurt, pannkakor, äggröra med bacon, ljusa eller grova frukostmackor med olika pålägg, toast (jippe, de har dessutom tagit förnuftet till fånga och bytt tillbaka till det så goda toastbrödet de hade tidigare), McMuffin med olika pålägg och croissanter. Högt och lågt alltså och något för alla smaker. Den allmänna hälsotrenden i samhället märks klart och det är toppen att snabbmatskedjor som McDonald’s i täten erbjuder nyttigare alternativ.

McDonald’s serverar sin frukost mellan 6-10 på alla morgonöppna restauranger. Frukosten bereds efter beställning för att det ska vara extra fräscht och gott.

Förutom fruktsalladen som intogs i sängen framför tvn fick jag flera frukostkuponger som gäller för mig och en vän. Nu blir det många goda frukostar framöver! Kanske du vill följa med mig?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Antonia skriver:

  Fantastiskt att de känner in hälsotrenden! Låter också som en god blandning av frukt för övrigt.
  Krya på dig!!

 2. pilla skriver:

  Gott! Jag gillar verkligen donkenfrullar!

 3. Linda Assarsson skriver:

  Inser att det är dags att testa en frukost på Mc Donalds 🙂
  Min egna frukostfavorit är just frukt tillsammans med kesella, mums 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *