Nätshopping

Jag är en heltidsarbetande småbarnsmamma (jaja, småbarn är de kanske inte längre, barnen är 6 och 9 år) som ska ta hand om lämningar och hämtningar av barn, matlagning, sköta om huset, egen träning, etc etc. Ibland känns det som om man inte räcker till. Jag skulle många gånger behöva klona mig för att hinna med allt jag måste och skulle vilja.

Gå på stan och shoppa vet jag inte när jag hann senast. Tur att nätshoppingen finns! Vi handlar mycket mat, kläder och skor, skönhetsprodukter och apoteksvaror, sportutrustning, böcker, vitvaror, möbler och annat på nätet. Funkar oftast supersmidigt utan problem.

En nätbutik jag gillar (de har dessutom homeparty-försäljning) är me&i. De har massor av snygga kläder av hög kvalitet och med bra passform för både vuxna och barn. Sånt gillas!

 

 

Jag hittade plagg både till mig och barnen som såg riktigt fina ut. Ett par byxor till mig (riktigt jessica-plagg), en klänning till Filippa (så söt med de fina medaljongerna) och en sweatjacket till Gustaf (perfekt att dra på sig över en snygg t-shirt en kylig sommarkväll). Mycket troligt att jag lägger en beställning!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *