Yllebröllop

Igår var det min och Mattias bröllopsdag. Vi har varit gifta i 7 år. Det innebär att vi firar yllebröllop! Vi skaffade barnvakt och gick ut på trevligheter tillsammans. Kvällen började redan hemma i huset med ett bad i utebadet bara Mattias och jag. Skönt att slippa alla stojande ungar som inte sitter stilla en sekund i badet utan far runt och pillar på alla knappar och vreden. Solen sken och himlen var blå! I badet avnjöt vi ett varsitt glas mousserande. Härlig start på kvällen!

Sedan begav vi oss till restaurang AG där vi bokat bord för middag.

Vilken god mat som väntade oss! Underbart god mat och dricka! Jag drack ett rött vin som var supergott för en icke-vinkännare som jag (Boutinot Cuvée Jean Paul Frankrike 2010) Först fick vi in nygrillat, varmt surdegsbröd med löksmör.

Till förrätt tog vi dels in Cognacflamberade ankhjärtan med grönpeppar, dels Glacerad och confiterad grishals med kumminsyrad vitkål.

Till huvudrätt valde vi AGs underbara hamburgertallrik. Mattias tog på Jureskogsvis med extra allt medan jag tog en standard.

Efterrätten intog vi på Waynes Coffee. Jag tog en chilled chai, Mattias en frappe och till detta tog vi en chokladboll. Mums!!

Efter detta kalas gick vi på bio. Vi var på Rigoletto i deras VIP-salong och där såg vi Promotheus. Biljetterna kostade drygt 250 kr per person men då ingick obegränsat med alkoholfri dricka och popcorn samt att man sitter i extra sköna läderfåtöljer och har möjlighet att köpa alkohol i baren utanför salongen. Nu var vi hur mätta som helst och orkade varken äta eller dricka särskilt mycket. Jag lyckades dock ändå proppa i mig en hel popcornask själv. Det gäller ju att passa på! Filmen var så där men upplevelsen ger jag en 5a!

Tack till min man för en underbar kväll!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *