Naturhamn Skogskär vid Nämdö

Naturhamn Skogskär vid Nämdö

Naturhamn Skogskär vid Nämdö

Här låg vi fint!

Här låg vi fint!

Nästa stopp på skärgårdsresan tog oss till naturhamn Skogskär vid Nämdö, Perfekta, flata klippor att lägga till vid. Väldigt vackra omgivningar att strosa runt i. Det finns dass och sopstation.

Underbart kvällsdopp!

Underbart kvällsdopp!

Oerhört vacker solnedgång.

Oerhört vacker solnedgång.

Här hade vi kunnat stanna minst ett par nätter. Tyvärr blev det bara en natt då vi första (och enda) kvällen möttes av beskedet att vi under vår fantastiska båtsemester haft inbrott hemma. Vi var tvungna att avbryta semester och bege oss hem för att ta hand om eländet. Men en fantastiskt vacker naturhamn jag verkligen kan rekommendera.

Bra badmöjligheter på båda sidor om ön.

Bra badmöjligheter på båda sidor om ön.

Vad tror ni? Sjögräs eller koraller??!!

Vad tror ni? Sjögräs eller koraller??!!

Från Skogskär går det snabbt att åka över till Nämdö där Guns livs butik och mack ligger. Perfekt när man behöver fylla på förråden med mat, nybakat bröd från bageriet, dryck (är även ombud för Systembolaget), apoteksvaror och bensin. Tyvärr tar Guns livs inte emot pantflaskor och burkar. Eller det går att lämna dom på anvisad plats men du får inga pengar för panten. Allt skänks till Hembygdsföreningen. Gott syfte, men tyvärr lite dålig information att så är fallet. I vilket fall, ett bra tillfälle att fylla på förråden ombord.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *