Noga uttänkt middag

Ikväll var det Mattias som stod för middagen, allt från inköp till tillagning. Middagen var planerad in i minsta detalj. Och resultatet blev därefter – FANTASTISKT! Det blev hemgjorda hamburgare i Friscobröd med äkta hemgjord Big Mac-dressing.

Köttet till hamburgarna var malt Black Angus-kött köpt över disk på Kötthallen i Sundbyberg. För att inte förstöra den goda köttsmaken kryddades köttet med endast salt och peppar och pressades sedan i vår hamburgerpress. De stektes till perfektion i grillpannan. Vi gillar alla burgare med en lätt röd kärna. Big Mac-såsen googlades fram även om mängderna justerades efter Mattias eget smak och tycke. Den blev GRYMT god men till nästa gång kommer mängderna justeras ytterligare för att uppnå total perfektion. Recept kommer! Övriga tillbehör var denna gång endast isbergssallad, gul lök, tomat, ost, senap och Friscobröd. Jag upprepar, sååå oerhört gott!

Tack för en gudomligt god middag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *