Noga uttänkt middag
Ikväll var det Mattias som stod för middagen, allt från inköp till tillagning. Middagen var planerad in i minsta detalj. Och resultatet blev därefter – FANTASTISKT! Det blev hemgjorda hamburgare i Friscobröd med äkta hemgjord Big Mac-dressing.
Köttet till hamburgarna var malt Black Angus-kött köpt över disk på Kötthallen i Sundbyberg. För att inte förstöra den goda köttsmaken kryddades köttet med endast salt och peppar och pressades sedan i vår hamburgerpress. De stektes till perfektion i grillpannan. Vi gillar alla burgare med en lätt röd kärna. Big Mac-såsen googlades fram även om mängderna justerades efter Mattias eget smak och tycke. Den blev GRYMT god men till nästa gång kommer mängderna justeras ytterligare för att uppnå total perfektion. Recept kommer! Övriga tillbehör var denna gång endast isbergssallad, gul lök, tomat, ost, senap och Friscobröd. Jag upprepar, sååå oerhört gott!
Tack för en gudomligt god middag!


Senaste kommentarer