Grillad oxfilé med hasselbackspotatis, bönor och bea

Underbar lördagsmiddag! Jag gjorde hasselbackspotatis och Mattias stekte färsk oxfilé. Till grönsaker wokade jag ihop en fint skuren rödlök, två finhackade vitlöksklyftor, en röd chili och fina gröna bönor (flingsalt, peppar och lite avokadoolja på toppen). Såser blev de klassiska, bearnaisesås och grillsås. MUMS!!!

Önskar bara man fick dricka ett glas rödvin till… Det hade varit pricken över i, men just nu råder även alkoholförbud för mig. Ingen alkohol, inga lightproduker, inga produkter med sötningsmedel (typ lightsaft, sockerfritt tuggummi, sockerfria halstabletter, etc). Mycket ”förbud” (eller egentligen är det inte förbud utan rekommendationer jag väljer att följa under behandlingen) men jag får tänka positivt. Det är det bästa för min kropp just nu och det är prio ett.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *