Nya Skylanders-figurer har landat

Idag kom ett paket på posten som en liten kille här hemma har längtat så mycket efter. Det var två nya figurer som har tagit sig hem till oss ända från Skyland (inte undra på att det tog tid). Två Skylanders Giant-figurer – Wrecking Ball jätten Ninjini. Paketet slets upp och gissa om det blev jubel när Gustaf fick se innehållet! Nu har det spelats Skylanders hela kvällen.

Ni glömmer väl inte att ni kan vinna en Wrecking Ball här på min blogg. Tävlingen pågår till och med onsdag 17 april.

Ninjini

Några sista önskningar?

Element: Magi
Figurtyp: Series 2

Ninjini var den mest välkända magiska ninjan från forntiden, långt innan Arkeyans fick sin makt. Men en mörk källa, som var avundsjuk på Ninjinis skicklighet som krigare, fångade henne i en förtrollad flaska där hon skulle få sitta fängslad i all evighet. Tiden gick men Ninjini var fast besluten att fly  – Med tiden växte hennes styrka och med ren viljekraft lyckades hon bryta sig ut en dag! Från och med då bestämde sig Ninjini för att hjälpa behövande, och hon bär alltid den förtrållade flaskan med sig, som en påminnelse om hennes egna motståndskraft.

Wrecking Ball

Krock ‘n’ roll!

Element: Magi
Figurtyp: Series 2

Wrecking Ball var en gång i tiden en larvig liten mask på väg att bli huvudingrediens i en gammal trollkarls magiska brygd. Då han släppte ner masken i grytan blev dock trollkarlen mycket förvånad, då den lilla larven smaskade i sig all soppa och dök upp ur grytan 20 gånger större – med en lång och klibbig tunga. Den stackars gamle trollkarlen blev ännu mer överraskad några sekunder senare, då larven svalde honom hel. Till slut sprang – bokstavligt talat – Wrecking Ball in i portalmästaren Eon, som blev helt tagen av varelsen och imponerad av hans unika förmågor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.