Nya smaker på ProPud Proteinpudding

Nya smaker på ProPud Proteinpudding

Nya smaker på ProPud Proteinpudding

Jag testade för ett tag sedan det nyttiga mellanmålet ProPud Proteinpudding från Njie och blev fast (nej, jag är inte sponsrad, har köpt mina burkar själv, trots det lite väl höga priset). En laktosfri, krämig och supergod proteinpudding med 20 gram protein per bägare. Den har hittills finns i smakerna Vanilla, Chocolate och Caramel. Choklad och vanilj är mina stora favoriter (gärna kompletterad med frukt och bär, granola, nötter och andra godsaker för att få det mera matigt och mättande). Nu har det kommit nya smaker på ProPud Proteinpudding som jag blev riktigt nyfiken på. Amerikanska smaker är det gemensamma temat.

Blueberry Muffin och Creamy Hazelnut

Blueberry Muffin och Creamy Hazelnut

Blueberry muffin är sagolikt god!

Blueberry muffin är sagolikt god!

De nya smakerna är Blueberry Muffin, Lemon Cheesecake och Creamy Hazelnut. Jag kunde givetvis inte låta bli att köpa hem dessa. Idag testade jag Blueberry Muffin och Creamy Hazelnut. Båda är perfekt krämiga i konsistensen. Inte för rinnig som jag tycker chokladsmaken är och inte för tjock som karamell är, utan helt enkelt perfekt! Blåbär hade en mild och god blåbärssmak med ton av vanilj. En riktig hit, så god! Min första reaktion när jag smakade hasselnöt var njae, men ju mer jag åt desto godare blev den. Den smakade trots allt helt okej men jag kommer antagligen inte köpa den igen. Det finns ju godare smaker att njuta av!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *