Grand de Luxe Brioche från Max

Nyhet på Max - Briochebröd

Nyhet på Max – Briochebröd

I förra veckan var jag bjuden på lanseringen av Maxs nya hamburgare, Grand de Luxe Brioche. Tyvärr hade jag inte möjlighet att gå men det kommer inte hindra mig från att så snart som möjligt besöka Max för att få njuta av denna. Alltid när jag går på Max ber jag om att få brödet utbytt mot ett Frisco-bröd. Frisco-brödet har hittills varit min favorit bland hamburgerbröd och är dessutom i princip alltid det bröd jag serverar mina hemgjorda burgare i. Men nu lanserar alltså Max ett helt nytt bröd, brioche, och den nya hamburgaren Grand de Lux Brioche.

Brioche är från början ett franskt frukostbröd och brukar kallas hamburgerbrödens Rolls Roys. Det är ett lätt och luftigt vetebröd med fyllig smörsmak som görs genom att degen knådas kraftigt tills den blir elastisk och smidig då rumstempererat smör tillsätts. Frisco-brödet, som är en potato roll, och Max Brioche, som är en egg roll, är helt olika i sin karaktär och ger därför helt olika burgarupplevelser och smaker. Det ska bli riktigt spännande att få testa!

Kom och prova - ja tack!

Kom och prova – ja tack!

Jag har också sett att detta briochebröd också finns att köpa i mataffären. Kanske blir det min nya favorit även hemma?!

Den nya hamburgaren Grand de Luxe Brioche innehåller förutom briochebröd också en 160 grams hamburgare gjort på svenskt nötkött, ost av cheddartyp, jalapenosalsa, majonnäs, rödlök och tomat. Åh, vad gott det låter! Någon som redan har testat?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *