Kött och pommes – klassisk fredagsmat

Här hemma serverades klassisk fredagsmat till middag ikväll. Det skulle kunna ha varit tacos. Tacos äter var och varannan Svensson-familj till middag på just fredagarna och eftersom vi tillhör Svensson-kategorin äter vi ofta det på fredagar. Men lika klassisk fredagsmat är för mig en rejäl köttbit, pommes och bearnaisesås. Det var också det som dukades upp just den här fredagen. En varsin rejäl bit entrecote (blodig tack!), hemfriterad pommes, majskolvar, grönsaker, tryffelsmör, bearnaisesås, grillsåser och Sean Connery-sås. Gudagott!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina skriver:

    vi ska snart bort på midda och jahg hoppas de bjuder på grillat 😉 e sååå sugen på det. vi grillade oxå igår el P men bara olika sorteres korvar….sughen på kött el nåt annat gott nu
    kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *