Nyhet i brödhyllan

Fazer och Skogaholm har kommit med ett nytt rostbröd som finns i affärerna från denna vecka som heter Durum TOAST. Det är ett rostbröd bakat på extra fint durumvete och toppat med vita och blå vallmofrön. Durumvetet har ett lite högre protein- och näringsinnehåll jämfört med vanligt vetemjöl. Durumvetet ska addera extra frasighet för alla vardagsnjutare. Brödet ska passa utmärkt till vardagsfrukosten likväl som till helgens lyxigare långfrukostar.

Jag har fått chansen att testa detta bröd och det kommer jag göra i morgon bitti tillsammans med en plommonmarmelad jag kokade i veckan. Jag längtar redan!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. oktober 9, 2010

    […] Leva sunt En blogg om mat och träning « Nyhet i brödhyllan […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *