Nytt Skylanders till hösten

Skylanders Trap Team

Äntligen är det officiellt att ett nytt Skylanders är på gång. Spelnyheten som är beräknad till 10 oktober heter Skylanders Trap Team. Trap Team ska fånga skurkarna i kristallfällor, och sen få dem att slåss för dig.

En av alla nya Skylanders som släpps i höst

De mest ökända skurkarna i Skylands har flytt från det omtalade Cloudcracker fängelset. Nu är det upp till dig och Skylanders att leta upp och fånga dem. Portalmästare kan i nya spelet Skylanders Trap Team använda Traptanium-kristaller, ett magiskt material som kan använda de olika elementens krafter, för att fånga skurkar. De kan sedan användas för att slåss vid portalmästarens sida.

Det låter väl som en självklart succé?! Mina barn blev helt exalterade när jag berättade detta för dom. Nu kommer längtan bli lång….

Här är Trap Team-trailern: https://www.youtube.com/watch?v=33UCdyz7lyA

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *