Pressdagar

Den här veckan är det pressdagar på flera PR-byråer och företag inom inredning, kosmetik, kläder, träningsutrustning etc. Det är dags att visa upp höstkollektionerna. Jag har fått inbjudan till några stycken och idag efter jobbet var jag iväg till två PR-byråer.

Först ut var Prat PR. De visade nyheter inom både kläder, skor och inredning.

Jag spanade bland annat in nyheterna från Merrell. Merrell satsar stort på sina barfotaskor. Nu har de kommit med en barfotasko med lite tjockare sula än de tidigare barfotaskorna, perfekt för den som är ovan och inte vill börja med de mest extrema skorna. Alla kommer i läckra, härliga färger.

Skoföretaget Crocs visade upp både vår- och höstkollektionen. I min familj använder vi mycket Crocs. Barnen lever i sina på sommaren och är de enda skorna som duger för dom. Vi har allt från klassiska ”Foppa-toffeln” till vanliga sneakers och flipflops. Älskar det lätta materialet som gör att skon knappt märks av men har ändå perfekt funktion och är snygga. Deras stövlar verkar riktigt bra. Funderar på att köpa ett varsitt par till barnen.

Klädesföretaget Reima visade upp sina vår- och höstnyheter. När vi köper overall till barnen är det bara Reima som gäller. Reimas logga har ändrats och moderniserats till det bättre. De har också för första gången kommit med en kollektion för de allra minsta barnen.

Klädesföretaget OnePiece visade även dom sina vårnyheter. Hela familjen här hemma har en varsin OnePiece. Filippa bor i sin medan Gustaf å andra sidan vägrar sätta på sig sin. Han har fått för sig att det är ett tjejklädesplagg… Det finns mycket intressant i kollektion och jag skulle mer än gärna vilja köpa minst ett plagg till. Perfekta mysplagg! Fantastiskt sköna att gå omkring hemma och strosa runt i.

Jag spanade också in tvättmaskinen, torktumlaren och dammsugaren från Electrolux. Vi behöver byta ut de vi har idag och de från Electrolux verkade fantastiskt bra. Bara att slå till!

Andra företag som fanns representerade var bland annat Brandos.se, GoCoCo, Lush, Columbia Sportswear, etc.

Nästa besök var på PR-byrån Polhem som visade upp nyheter inom kosmetik, inredning, kläder och träningskläder. Där kollade jag mest på träningskläderna från Casall. Höstens kollektion går i lite mörkare, dovare färger. Fanns några riktiga godbitar. Höstens inredningstrend går också i lite murrigare färger. Såg inslag av mycket brunt.

Det är verkligen spännande att få vara en av de första som får se vad som komma skall vad gäller trender. Men nu är det vår och nu ska vi njuta av vårens ljus och färgprakt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *