Nyttig start på dagen

I morse började jag dagen med en fantastiskt, god, enkel och dundernyttig frukost. Kesoplättar med tinade hallon. Dessa plättar är det ultimata beviset på att nyttigt ofta är riktigt gott!

Kesoplättar

Kesoplättar, ca 7-8 st

200 g keso
2 ägg
1 msk fiberhusk
salt

Blanda ägg, keso och fiberhusk. Stek i kokosfett/matfett i varm panna. Vänd när de börjar få färg. Ät med kvarg, frukt, bär, jordnötssmör eller vad du nu har hemma och tycker om att toppa plättarna med. Njut!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

 1. Fröken M skriver:

  Gott !!

  haha… Nääe, jag klarar inte allt ! Nu missade jag ju roddmålet med 2 ynka meter…
  Men skam den som ger sig, jag ska spränga den gränsen oxå – tids nog !!
  Morgondagens utmaning var att springa stafettmaraton. Nu verkar det dock vara lite osäkert om det blir så efter ett gäng avhopp i laget, men jag hoppas det blir av !
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *