Nyttigt och fräscht mellanmål

Jag äter sju gånger om dagen – frukost, mellanmål, lunch, mellanmål, middag och kvällsmat. Min kropp fungerar som Skalmans mat- och sovklocka fast den ringer bara för mat! Det svåraste att variera är mellanmålen. Det kan vara allt från ProPud, Finncrips med jordnötssmör och banan, mellanmålsmuffins, proteinpannkaka, nötfria rawfoodbollar, nyttig ostkaka, etc. Jag älskar frukt och en fruktsallad är ett riktigt nyttigt och fräscht mellanmål.

Nyttigt och fräscht mellanmål

Nyttigt och fräscht mellanmål

Ta de frukter ni har hemma, skär i mindre bitar, servera i en fin skål och toppa med nötter, vaniljkvarg, turkisk yoghurt, honung, glass eller varför inte en klick grädde! En fröjd för både öga och gom!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.