Tränar jag?!

Jag har inte skrivit många inlägg på sistone om min träning direkt! Men jag tränar på med samma intensitet och frekvens som alltid. Jag blandar löpträning i vårt härliga vårväder med pass på gymmet. Jag har börjat gå på SatsPowerStep pass igen, det är ganska kul. Sen blir det SatsCorePuls och Bodypump framför allt. Lite spinning hinns med ibland.

Vad gäller träning och hälsa i övrigt så ligger jag på spikmattan ganska ofta. Jag har inte skrivit något om den ännu, men det kommer. Sen har Mattias fått mig att börja med nässköljning. Det var en lustig känsla när man sprutade in saltvatten i en näsborre och vattnet kom ut genom den andra. Jag har inte varit förkyld på evighter peppar peppar, men kanske hjälper nässköljningen nu till med att hålla förkylningarna på ännu längre håll från mig?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *