Nyttigt och gott snacks

Nyttigt och gott snacks

Nyttigt och gott snacks

Jag älskar snacks. Knaprigt, salt och gott! Jag älskar chips/ostbågar, popcorn, nötter och salta pinnar. Vill man äta ofta är det bäst att man väljer nyttigt och gott snacks. Jag har superbra recept på nyttiga chips, nyttiga popcorn och poppa popcorn utan fett. Ni bara måste testa!! Här kommer ytterligare ett snacks jag gjorde i fredags. Jag gjorde saltrostade pump- och solroskärnor. Det var löjligt enkelt och helt magiskt gott! Perfekt att njuta som de är till myset eller strö på sallader eller liknande. Amazing!

Saltrostade pumpa-och solroskärnor

Saltrostade pumpa-och solroskärnor

Saltrostade pumpa-och solroskärnor

100 g blandade pumpa- och solroskärnor
1 msk honung
2 äggvitor
2 msk flingsalt

Sätt ugnen på 150 grader. Blanda samtliga ingredienser och baka på en plåt i cirka 25 minuter eller tills kärnorna är gyllenbruna och krispiga.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.