Sweat like a woman

Sweat like a woman
Sweat like a woman

Kvinnor svettas, sweat lika a woman! Alltså vilken sensation, att kvinnor svettas visste ni väl inte? Eh jo, det fattar ju alla. Alla svettas mer eller mindre. Det är ren anatomi. Men det har varit skämmigt för kvinnor att visa upp sin svett. Vi är ständigt på jakt efter sweatproof-kläder. Killar verkar inte bry sig alls.

Laddar för träning med Louise Sondlo Zapata på SPR Athlete Factroy
Laddar för träning med Louise Sondlo Zapata på SPR Athlete Factroy

Nu ska det bli ändring på det. Vi kvinnor ska inte skämmas längre. Via kampanjen Sweat like a woman som Röhnisch ligger bakom ska kvinnlig svett normaliseras och hyllas. Svett är ett tecken på styrka, hälsa och dedikation. Låt oss stolt visa upp vår svett! Sweatproof-kläder ska vara kläder vi kan svettas i, vare sig det syns eller inte. Who gives a damn liksom!!

Snygga "sweat proof" kläder från Röhnisch
Snygga ”sweat proof” kläder från Röhnisch

Som ett led i denna kampanj bjöd Röhnisch in ett gäng tjejer till ett svettigt riktigt roligt pass tillsammans med Louise Sondlo Zapata på hennes gym SPR athlete factory. Vi fick riktigt snygga träningskläder från senaste kollektionen Flattering som efter passet garanterat hade en eller ett par svettfläckar, precis som det ska vara!

Massa härliga tjejer och alla svettas vi!
Massa härliga tjejer och alla svettas vi!

Efter passet bjöds vi på riktig lyxlunch från Mahalo. Alltså deras bowls, mums! Bowls, avo-mackor, juice och bars avrundade en riktigt trevlig förmiddag/lunch!

Lunchdrömmen från Mahalo
Lunchdrömmen från Mahalo
Toppklass på avo-mackorna!
Toppklass på avo-mackorna!
Vilken underbar förmiddag/lunch, stort tack!
Vilken underbar förmiddag/lunch, stort tack!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *