Nyttigt, proteinrikt och gott!

Jag gillar att laga mat från grunden. Det blir ofta godare, billigare och man vet vad maten innehåller. Ibland räcker tiden bara inte tid och hittar man bra hel- eller halvfabrikat så varför inte köra på?!

Nyttiga och goda proteinvåfflor med kvarg och bär

Nyttiga och goda proteinvåfflor med kvarg och bär

För ett tag sedan köpte jag hem en färdig pannkaks-/våffelmix, Self Omninutrition Micro Whey Active Pancake. Dyr som tusan (tycker jag), men har bra näringsinnehåll. Riktigt smidigt att bara behöva tillsätta vatten och steka i våffeljärn eller stekpanna. På några minuter får man ett proteinrikt och nyttigt mellanmål,  kvällsfika eller återhämtningsmål efter träningen.

Jag och maken har testat att göra våfflor nu flera gånger. Följer man bara receptet blir resultatet fantastiskt! Det blir riktigt fluffiga våfflor med god, lätt smak av vanilj. Vi åt vara dels som de är naturella, men har även testat att lägga på Lindahls vaniljkvarg utan tillsatt socker och tinade färska hallon. Underbart gott!

Har du några tips på bra, nyttigt och gott kvällsfika/mellanmål?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *