På plats

Nu ska ni få se vad det är som har tagit plats på vår tomt. Mattias har den senaste veckan gjort ett fantastiskt underarbete. Gräsmattan har tagits bort, det har grävts ett hål, hålet har fyllts med grus, gruset har plattats till, elektrikern har varit här, det har lagts isolering och nu är huvudpunkten på plats. Vi har helt enkelt köpt ett spabad! Ett spabad för utomhusbruk som vi kommer kunna njuta av året runt. Vi har ett bubbelbad inne också, men tänk vad härligt att kunna bada utomhus, oavsett väder, vind och årstid! Det började som en lös tanke som ganska snabbt blev till planer, som blev till köp.

Det som återstår nu är bland annat att Mattias ska bygga ut altanen och eventuellt bygga ett vindskydd. Inom en vecka borde vi kunna ta vårt första dopp! HÄRLIGT!!!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Vendela skriver:

  Hejsan Familjen Sundberg,
  vilken fantastisk känsla det måste vara att ha ett utomhusbad som ni alltid kan bada i. Och schyst att en lös tanke blev verklighet. Skulle du vilja visa upp detta på Byggla? Det är bara att maila mig så berättar jag mer! Är ni intresserade får ni en liten present!
  Lycka till med det sista innan ni får premiärbada! 🙂
  Mvh
  Vendela på Byggla

 2. andreas skriver:

  Läckert!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *