Skridskopremiär

Igår tog vi oss hela familjen till ishallen här hemma. Åka skridskor är verkligen superkul och en trevlig familjeaktivitet. Jag och Mattias köpte nya skridskor när Filippa var liten och skulle åka för första gången men de har inte blivit särskilt använda då min graviditet och småbarnsåren med Gustaf kom emellan för mig samt att vi av någon anledning sällan kommer till skott och kommer iväg. Men igår var det dags.

Det blev Gustafs första skridskoskär. Det började inte bra med skridskor som tydligen spändes fel och hjälm som inte satt bra. Väl på isen kände han sig antagligen som Bambi på hal is och hade svårt att hålla balansen. Både jag och Mattias åkte runt med honom men han var inte så nöjd. Efter 10 minuter ville han inte åka mer.

Det är klart, när man inte kan åka känner man frustration men det gäller att öva och öva. Vi får inte ge upp utan får åka till ishallen snart igen för ett nytt försök. Helt plötsligt kan det lossna! Jag kände mig också osäker till en början men ju mer jag åkte desto bättre gick det såklart.

Filippa, som har åkt en del tidigare, är riktigt duktig och tycker det är roligt. Hon var inte helt nöjd över att bara få åka så kort stund, men vi får helt enkelt komma tillbaka snart igen!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *