Minns inte ens när…
Ikväll åt vi pastasallad till middag. Jag kan inte ens minnas när vi åt sallad till middag senast. Så länge sedan var det alltså. Synd, då det är gott, enkelt att slänga ihop och kan varieras på så många olika sätt. Perfekt sommarmat!
Det blev en pastasallad med färska räkor, ägg och grönsaker som isbergssallad, tomat, gurka, rädisor, bönor, avokado, paprika och rödlök. Gjorde en hemgjord Rhode Island-dressing till. Ett gott bröd är en självklarhet till en sallad. I frysen fanns det surdegsbröd som jag bakade häromveckan och det blev pricken över i på en riktigt kalasgod middag!
Barnen gillar inte alla typer av grönsaker. Vi serverar därför vår pastasallad med några av grönsakerna i skålar på sidan om. På det sättet får man ta det man själv tycker om. På så sätt blir alla nöjda och glada.
Rhode Island-dressing
1 dl majonäs
1/2 dl creme fraiche
1/2 dl chilisås
salt och peppar
Blanda samman alla ingredienser och låt stå kallt ca 15 min innan servering.
Senaste kommentarer