Minns inte ens när…

Ikväll åt vi pastasallad till middag. Jag kan inte ens minnas när vi åt sallad till middag senast. Så länge sedan var det alltså. Synd, då det är gott, enkelt att slänga ihop och kan varieras på så många olika sätt. Perfekt sommarmat!

Det blev en pastasallad med färska räkor, ägg och grönsaker som isbergssallad, tomat, gurka, rädisor, bönor, avokado, paprika och rödlök. Gjorde en hemgjord Rhode Island-dressing till. Ett gott bröd är en självklarhet till en sallad. I frysen fanns det surdegsbröd som jag bakade häromveckan och det blev pricken över i på en riktigt kalasgod middag!

Barnen gillar inte alla typer av grönsaker. Vi serverar därför vår pastasallad med några av grönsakerna i skålar på sidan om. På det sättet får man ta det man själv tycker om. På så sätt blir alla nöjda och glada.

Rhode Island-dressing

1 dl majonäs
1/2 dl creme fraiche
1/2 dl chilisås
salt och peppar

Blanda samman alla ingredienser och låt stå kallt ca 15 min innan servering.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.