Pannkaksvariation
Testet av Risentas mjölnyhet kokosmjöl fortsätter. Vi lyxade till frukosten i morse med att steka kokospannkakor som vi åt med hemgjord blåbärssylt. De var verkligen goda och kokosmjölet gav pannkakorna en lite annorlunda men väldigt god smak. Kul att variera de traditionella pannkakorna!
Här är receptet på kokospannkakor. Jag uteslöt sockret som jag som vanligt ofta tycker är onödigt.
Kokospannkakor, 8 st
2 1/2 dl mjölk/rismjölk
2 ägg
1/2 msk Risenta rårörsocker
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
3/4 dl Risenta kokosmjöl
3 msk majsstärkelse
Vispa ihop alla ingredienser och låt smeten svälla ett par minuter. Skeda ut små pannkakor, ca 5 cm i diameter, med en sked i torr teflonpanna. Stek pannkakorna på låg värme tills de fått fin färg på båda sidor.
Senaste kommentarer