Pasta med kyckling och grönsaker

Till kvällens middag hämtade jag inspiration från förpackningen till ”Smaksatta sugar snap peas, majs och babymorötter med chili” från Findus. Det blev en pasta med kyckling och grönsaker.  Till receptet la jag till broccoli, brysselkål, knipplök och babyspenat. Vi serverade keso med sweet chili sås och böngroddar till maten.

Härlig pasta med kyckling och grönsaker, 4 port

4 port pasta tex tagliatelle
2 kycklingbröst skurna i mindre bitar
2 vitlöksklyftor tunt skivade
3 msk olivolja
1 påse sugar snap peas, majs och babymorötter med chili
1 dl riven parmesanost

Fräs kycklingen tillsammans med vitlöken i olivoljan och krydda med salt och peppar. Tillsätt grönsakerna, låt allt bli varmt. Koka pastan under tiden. Blanda den kokta pastan med kycklingen och grönsakerna och toppa med nyriven parmesanost.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *