Pizza in the Park

Mitt jobb ligger väldigt vackert till. Precis vid Rålambshovsparken och Smedsuddsbadet. Idag på lunchen var jag ute i parken med en kollega och lapade lite sol. Döm om vår förvåning när vi såg att pizza-företaget Pizza Online stod där och delade ut pizza och dricka. Helt gratis! Nästan inga vågade sig fram men det hade jag inga problem med!!!

Pizza Online

De gjorde reklam för sin nya Picnicapp. Man ligger i parken eller på stranden och känner sig hungrig eller har ätit upp sin matsäck och orkar inte leta reda på en restaurang. Då kan man bara ligga kvar på sin filt, öppna appen och beställa mat som sedan körs ut till en överenskommen leveranspunkt. Smidigt!

Lunchen är serverad

Antingen fick man sätta sig på någon av deras utlagda filtar och äta eller så fick man ta med sig pizzan till jobbet, hem eller vart man nu ville. Det fanns Vesuvio, Capricciosa, Kebab och Vegetarisk pizza att välja på samt passande såser. Själv valde jag en kebabpizza med kebabsås på sidan och en Loka. Vi tyckte det var för varmt att äta i parken så vi tog med maten till jobbet.

Det var en riktigt bra kebabpizza faktiskt! Mindre än de min lokala pizzeria vilket passar bra om man ska orka en hel. Pizzan hade perfekt botten, krispighet och fantastiskt gott kebabkött och annat smått och gott på. Både jag och kollegan ger tummen upp!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.