Plocktallrik

Jag är en riktig hamster. Jag gillar att handla mat, gärna till fyndpriser. När jag är och handlar har jag alltid en inköpslista att gå efter men hur jag än gör kommer jag hem med avsevärt fler varor än vad som står på listan. Det innebär att frysen nästan alltid är full till bristningsgränsen med saker som är ”bra att ha hemma”. Likaså kylskåpet. Just nu har vi dessutom flera matlådor i frysen med bra lunchmat. Det innebär att vi kan äta något enklare till middag eftersom luncherna redan är fixade.

Kvällens middag blev en liten ”tager-vad-man-haver”-tallrik. Sill, gravad lax, ägg, räkor, färskpotatis, hårt och mjukt tunnbröd, kokta grönsaker och såser. Dessutom en liten bit kebabrulle som blev över från middagen i söndags (jepp, vi lyxade till det med kebeb till middag i söndags). Enkelt, mättande och framför allt gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.