Pluras paradis hela hösten lång

Plura Jonsson - Pluras paradis

Plura Jonsson – Pluras paradis

Pluras sidekick - Björn Christiernson

Pluras sidekick – Björn Christiernson

Det finns en fördel med den kalla och mörka hösten. Vi vill spendera mer tid inne i värmen och TV-tablån fylls därför av bra serier och tv-program. På måndag på TV3 börjar en ny serie jag ser mycket fram emot – Pluras Paradis. Plura Jonsson har letat upp ett vackert 1700-talstorp i Sörmland som det finns mycket att göra på. Han tar renoveringshjälp av snickaren Björn Christiernson och tillsammans med kända gäster hittar de på inspirerande byggprojekt blandat med matlagning, samtal och sång.

Pluras kokbok

Pluras kokbok

Jag älskar Plura! Jag har sett samtliga hans tv-program och har både kokböcker och litografier av honom. Han är en riktigt skön snubbe och det ska bli spännande att se vad han har för gäster och vad de hittar på. Det blir inte lika blött som vanligt men kommer säkert utmynna i massa tokigheter ändå!

Sponsrat inlägg.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Alice Engren skriver:

    Omg, älskar Plura han verkar så snäll mot alla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *