Potato hot dog bun

Potato hot dog bun
Potato hot dog bun

(Det förekommer produktprov i inlägget men inget betalt inlägg utan alla bilder, ord och åsikter är mina egna)

Korv med bröd!
Korv med bröd!

Jag har fått testa Korvbrödbagarns senaste nyhet Potato hot dog bun. En korvbrödsvariant av storsäljaren och min personliga favorit Potato burger bun. Vi brukar turas om att välja hamburgerbröd i vår familj och när det är min tur att välja är detta mitt självklara val. Gus och Filippa väljer Friscobröd och Mattias de klassiska med sesamfrön.

Gott och saftigt bröd men lite för mycket bröd för en vanlig varmkorv.
Gott och saftigt bröd men lite för mycket bröd för en vanlig varmkorv.

Potato hot dog bun är bakat med potatis vilket gör brödet saftigt och luftigt. Det har ändå en neutral smak vilket jag verkligen tycker är bra. Det ger korven och tillbehören möjlighet att lyfta och ta plats. De är lite större i storlek än de klassiska korvbröden. Enligt min åsikt för stora för en vanlig varmkorv med bröd som jag testade. Passar bättre ihop med en lite större grillkorv med matig topping. De går också att fylla med röror, kyckling, fisk eller skaldjur.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *