Vätskebalansen

Behåll vätskebalansen med Resorb Boost

Behåll vätskebalansen med Resorb Boost

Har du tänkt på vad viktig vätskebalansen är för välbefinnandet? Självklart i vardagen men den är extra viktig vid (ansträngande) fysisk aktivitet. Kroppen behöver vätska för att kunna prestera. En vätskebrist på bara 1-2 % kan försämra den fysiska förmågan med 10-20 %. Dricker man inte tillräckligt mycket påverkas prestationsförmåga och uthållighet. För att täcka kroppens basala behov ska man dricka ca 2-3 liter vatten om dagen och ännu mer när man tränar/svettas mycket.

Resorb Boost förbättrar vattenupptaget och tillför vätska och salter, samt bidrar till normal energi och fokus

Resorb Boost förbättrar vattenupptaget och tillför vätska och salter, samt bidrar till normal energi och fokus

Kanske extra viktigt att tänka på för er som ska springa Göteborgsvarvet på lördag. Det ska bli varmt så tänk på att balansera vätske- och saltbalansen. Kanske Resorb Boost är något för er. Resorb Boost vätskeersättning är en kolhydrat- elektrolytlösning som förbättrar vattenupptaget och tillför vätska och salter, samt bidrar till normal energi och fokus. Passar alltså lika bra om man behöver vätska upp sig under en varm dag, efter träning eller en stressig dag på jobbet.

Själv ska jag ta med Resorb Boost på min och familjens resa till varmare breddgrader som väntar runt hörnet. Perfekt om man blir tex magsjuk eller bara utsätts för stark sol och värme. Har alltid med Resorb i reseapoteket. Lifesaver!

Skål!

Skål!

Fakta: Resorb Boost är en vätskeersättning med magnesium som bidrar till att minska trötthet och utmattning, C-vitamin som bidrar till att skydda cellerna från oxidativ stress och bidrar till normal psykologisk funktion samt vitamin B2, B6 och B12 som bidrar till nervsystemets normala funktion och till normal energiomsättning. Riboflavinet (B2) ger drycken en gul färg. Rekommenderas till vuxna och barn från 12 år. Produkten kommer i portionsförpackningar med pulver som snabbt löses upp i vatten. Kan köpas på apotek från vecka 20 samt i dagligvaruhandeln från vecka 41. Rekommenderat cirkapris på 104 kr (10,40 kr per portion).

*** Inlägget baseras på produktutskick men åsikterna är mina egna ***

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *