Pressfrukost med Electrolux och Lavazza

Imorse var jag inbjuden på pressfrukost med Electrolux och Lavazza. Electrolux lanserar den nya espressomaskinen Favola i samarbete med Lavazza.

Favola är en espressomaskin baserad på Lavazzas kapselsystem A Modo Mio. De menar att det därmed är möjligt att enkelt njuta av en äkta italiensk espresso med perfekt crema även i hemmet. Kapslarna som används för A Modo Mio Favola innehåller blandningar av noggrant utvalda bönor, rostade i Italien. A Modo Mio finns i åtta blandningar av varierande smakintensitet som alla ger en rik crema och fyllig smak. Kapslarna finns i välsorterade dagligvarubutiker och elektronikkedjor och kan även beställas på Lavazzas webbsida. Favola kommer i sex olika färger och två olika utföranden.

Favola var verkligen läcker, en fröjd för ögat, och skulle göra sig fint hemma hos oss! Fast nu har vi en Nespresso-bryggare redan och det är inte aktuellt att köpa en kaffemaskin till. Tyvärr!

Nu dricker jag inte kaffe så jag kan inte uttala mig om hur kaffet smakade men det såg mycket gott ut och luktade underbart. Frukosten – läckra smörgåsar med ost och italiensk skinka, croissanter, stort fruktfat, italienska mandelskorpor och god apelsinjuice, smakade gudomligt och gav mig en bra start på morgonen!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.