3-rätters på Stockholms Mathus

Igår kväll hade jag och Mattias barnvakt och körde en helkväll på stan. Vi började kvällen med en 3-rätters middag på restaurang Stockholms Mathus. Vi hade köpt en varsin valfri 3-rätters middag inklusive ett glas cava via Groupon (det är inte bara buffel och båg som många tror utan har faktiskt riktigt bra erbjudanden emellanåt, vi har köpt en hel del) för bara 300 kronor, ordinarie pris 600 kronor. Vi började som sagt med ett mycket gott glas cava. Till förrätt tog vi en varsin stor hummersoppa med kräftstjärtar. Gudomlig!!!

Till huvudrätt valde vi oxfilé. Till köttet ingick vinsås och lite smågrönsaker på tallriken. I övrigt fick man välja 2 tillbehör bland en hel rad olika. Jag valde tomatsallad och sparris, Mattias bearnaisesås och marinerad fetaost. Köttet var helt mört och fantastiskt gott. Rödvinssåsen lika bra den och grönsakerna hur goda som helst.

Till efterrätt tog jag chokladfondant med grädde och bär, Mattias tog smulpaj med glass. Vi delade lika på min chokladfondant (supergod) och sen åt jag upp nästan hela Mattias efterrätt som han inte tyckte särskilt mycket om.

Mätta och nöjda åkte vi vidare till en biograf i närheten och gick och såg ”The fighter”. Lite godis och cola light fick vi (läs jag) i oss på bion. Filmen var jättebra och kul med filmer som baseras på verkliga händelser.

Sammanfattningsvis hade vi en väldigt trevlig kväll på tu man hand!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.