Red Bull ger dig vingar

Red Bull ger dig vingar

Red Bull ger dig vingar

Det finns väl ingen som inte känner till Red Bull och dess slogan Red Bull ger dig vingar?! Drycken marknadsförs som allmänt bra för att öka energi, fokus, prestation och pigghet. Jag är ett stort fan av Red Bull energidryck. Jag tar den inte för att kunna prestera bättre eller ta i hårdare under träning. Jag ser den mer som en dryck som tack vare koffeinet verkar uppiggande och så gillar jag verkligen smaken!

Red Bull är perfekt att ta när tröttheten smyger sig på!

Red Bull är perfekt att ta när tröttheten smyger sig på!

Att överkonsumera energidryck kan dock vara farligt. Energidryck ska inte användas som törstsläckare och inte i samband med alkohol. En överdriven konsumtion kan ge bland annat illamående, yrsel och hjärtklappning, Som med alla livsmedel, konsumera med måtta.

Man kan också göra egen energidryck som fungerar minst lika bra, som komplement om inte annat.

Hemgjord energidryck

1 liter vatten
0,5 dl druvsocker
1 krm koksalt
1–2 msk koncentrerad juice eller saft

Blanda ut druvsocker och salt i vattnet. Tillsätt juice eller saft. Smaksätt gärna med citron eller apelsin.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    En sån pyramid skulle jag behöva idag !
    🙂
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *