Hållbart producerad Omega 3-fiskolja

Genom att äta allsidigt och nyttigt försöker jag få i mig så mycket som möjligt av kroppens behov av vitaminer, mineraler och antioxidanter. Även om jag försöker äta varierad kost kompletterar jag med vissa kosttillskott, mest för att vara på den säkra sidan. Huruvida jag verkligen behöver komplettera eller om de har effekt låter jag vara osagt. Jag kan bara konstatera att jag extrem sällan är sjuk (peppar peppar). De kosttillskott jag kompletterar med är Omega 3, D-vitamin, järn, B 12 och Hårkontroll för hår- och nagelstyrka. Omega 3 känns viktigast att ta. Nu kommer Friggs med en hållbart producerad Omega 3-fiskolja.

Hållbart producerad Omega 3-fiskolja

Hållbart producerad Omega 3-fiskolja

Omega 3-fettsyror är viktiga för bland annat hjärnans funktioner, kärlen, synen och nervsystemet. Omega 3 är bra för humöret och motverkar mentala sjukdomar som ADHD och depression. Dessutom är den bra för minnet och brist på omega 3 har bland annat kopplats till dyslexi. Med andra ord en viktig vitamin att få i sig. Och viktigt är det att vi framställer produkter på ett hållbart sätt – vi har bara en planet och den ska vi vara rädda om. Jag är därför mycket glad över att Friggs nu lanserar denna hållbart producerade fiskolja i kapslar. Den är certifierad av Friend of the Sea som garanterar att fisken fiskats och oljan utvunnits på ett hållbart och miljömässigt sätt. Det finns inte så många ekologiska Omega 3-alternativ på marknaden så jag välkomnar denna utveckling som känns som ett steg i rätt riktning.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *