Rent hus

Det låter kanske lyxigt, men varannan vecka betalar vi en städfirma som kommer och städar hemma hos oss. Vi tycker det är värt att betala dessa pengar för att få mer tid för annat. Tid är också pengar. Då vi bara har städning varannan vecka måste vi självklart själva städa där emellan.

För att få huset rent krävs det bra utrustning. Dammsugaren vi har idag börjar sjunga på sista versen. Den har till och med börjat gå sönder. Dags att köpa en ny helt enkelt. Jag bestämde mig för att pröva Electrolux senaste sladdlösa dammsugare Electrolux UltraPower. Den har extra mycket kraft och ett väldigt starkt batteri som gör att man kan dammsuga i en hel timme utan att behöva ladda batteriet!

UltraPower är utrustad med ett munstycke med belysning och roterande borste. Den roterande borsten gör det lätt att komma under stolar och runt stolsben och frontljusen gör att man alltid kan se var man dammsuger. Den har funktionen BrushRollClean som innebär att man med ett enkelt pedaltryck tar bort hårstrån, damm och fibrer som sitter fast i borsten. Smutsen hamnar då i dammbehållaren, där den hör hemma.
Hur bra låter inte den här dammsugaren?! Nu nästan längtar jag efter att få börja städa. Det ska bli kul att testa och självklart kommer en recension inom kort!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.