Grillmiddag

Äntligen har jag också semester! Det firade vi igår givetvis med en härlig grillmiddag. Cider och chips till förrätt. Det var ju ändå fredag och fredagsmys är väl ett måste för varenda barnfamilj – sen kan fredagsmyset innebära olika för olika familjer, men vi tar ofta en varsin skål chips. Så blev det denna fredag.

Grillmiddag de luxe (squashen och såserna hade jag inte hunnit få på tallriken tyvärr)

Till huvudrätt åt vi perfekt grillat kött (striploin) med grillad majs, squash, klyftpotatis, hemodlad sallad (okej, bara salladen och sockerärtorna men det låter ju fint) och såser. Jag drack rödvin till. Sååå underbart gott det var. Nu har semesterfeelingen verkligen infunnit sig.

Eftersom solen strålade och det var varmt och skönt blev det en varsin glass till efterrätt. Vad passar inte bättre en varm dag än just glass?!

Semestern är här!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Karro skriver:

    Underbart med semester, perfekt start med fredagsmys och en mumsig middag.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *