Och så var vardagen här igen!

Jag är så utvilad jag kan bli efter min härliga Egyptensemester. Vi har njutit av sol, värme, bad, lek, varandra, god mat och dryck. Men nu är det tillbaka till vardagen igen med allt som hör därtill. Semestern är slut och vi planerar redan för nästa års långresa.

Vad man ska äta till middag och själva matlagningen är ett av vardagens stora bekymmer. Maten ska vara god och omtyckt av alla, vällagad, gärna nyttig, gå snabbt att laga, vara varierad, inte kosta för mycket, etc etc. Hoho jaja!

Vi rivstartade med ugnsbakad lax till middag. En laxfilé toppad med citron och dill som skötte sig själv i ugnen. Kokt potatis till och en sås gjord på kvarg, mosad fetaost, salt och peppar. Självklart grönsaker. Riktigt, riktigt gott och en bra start på vardagen.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *