Säg hej till kompislimpan!

Har ni sett i butik att Skogaholmslimpan tillfälligt har bytt namn till Kompislimpan? Det är ett led i att Skogaholm i en gemensam kampanj med Friends i samband med årets skolstart vill lyfta vänskap, gemenskap och omtänksamhet. Samtidigt lanserar de på Facebook det så kallade ”mackspråket” som är ett sätt att sprida vänskapsbudskap med hjälp av smörgåsar. Kampanjen kommer också att uppmärksammas vid Friends stora manifestation och familjedag ”Friends på Skansen” den 24 augusti, då Skogaholm arrangerar en mackverkstad.

Det Claes Fagerström, tf marknadschef på Friends, säger är mycket tänkvärt: ”Det är det lilla vi gör varje dag som kan göra stor skillnad. Att säga Hej eller ge ett leende till den som är ensam kan betyda mycket”.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *