Jag ska bli trendig!

Över allt i bloggvärlden skrivs det om cupcakes. Att baka cupcakes har blivit trendigt och nu ska även jag göra ett försök att haka på trenden! I samarbete med Spot and Tell har jag fått chansen att testa Kungsörnen Cupcakes. Kungsörnen Cupcakes finns i smakerna Strawberry Surprise och Chocolate Dream och innehåller allt man behöver för att baka sina egna cupcakes – bakmix, tio muffinsformar, frosting och topping.

Cupcakes är små fina kakor som bakas i portionsformar som sedan pyntas med frosting och strössel, nötter, bär eller godis. Namnet cupcakes tros härstamma från 1800-talets Amerika då husmödrarna saknade hushållsvåg och istället använde en kopp som mått för ingredienserna när de bakade. En kopp mjöl, en kopp socker resulterade i att kakan fick namnet ”koppkaka” – cupcake.

Jag har valt att testa smaken Chocolate Dream. Jordgubb är visserligen gott men choklad brukar gå hem hos de flesta. Förpackningen ser inspirerande och läcker ut med sina fina färger. Jag ser fram emot att testa produkten. Jag ska låta barnen vara med och göra garneringen. De kommer säkert tycka det är jättekul och barn har sån härlig fantasi!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.