Salty Fudge Recovery Drink 

Gainomax Salty Fudge Recovery Drink
Gainomax Salty Fudge Recovery Drink

(Varuprov, ej sponsrat inlägg) Kollar man i kyl och skafferi hemma hos mig hittar man många proteinrika livsmedel. Det är allt från proteinpuddingar, proteindrycker, kvarg, proteinbars, proteinmüsli till rent proteinpulver. Det är inte bara hemma hos mig, proteintrenden som har varit tydlig de senaste åren verkar vara här för att stanna (?!). Jag tycker det finns mycket gott på marknaden idag. En av proteindryckerna man hittar i min kyl är nyheten Gainomax Salty Fudge Recovery Drink.

Det finns många proteinrika livsmedel i vår kyl.
Det finns många proteinrika livsmedel i vår kyl.

Salty Fudge, det kan väl inte vara gott i en proteindryck var min första spontana tanke. Men när jag smakade tyckte jag den smakade helt okej men min 16-åring älskade den. Godaste smaken på länge var sonens omdöme. Det är en härlig kombination av sött och salt som gör sig fint i en återhämtningsdryck. Jag har min till gröten istället för mjölk, sonen dricker den rakt upp och ner.

Vad väljer du?
Vad väljer du?

Salty fudge innehåller 20g protein och 40g kolhydrater, vitamin B2, B12, folsyra, kalcium och är även laktosreducerad. Baserad på svensk mjölk och innehåller både kaseinat och vassleprotein.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *