Ser man på!

Min man är teknik- och pryltokig! Han älskar att köpa nya saker. Han har länge funderat på en fritös och i lördags slog han till. Det var perfekt, då fick han ta hand om lördagsmatlagningen och det gjorde han både frivilligt och gärna. Han tog hand om allt från planeringen av maten till inhandling och tillagning.

Det var inte dumt alls, tvärtom. Mattias fick till en fantastisk middag. Till förrätt blev det hemgjorda chips. Till huvudrätt marinerade fläskkotletter med hemgjorda strips, kokt brysselkål, bearnaisesås och grillsås. Till oss vuxna ett glas rött och barnen fick läsk. Superdupergott! Någon efterrätt fanns det inte plats för (i magen alltså). Lite godis, fruktsallad och bullar slank dock ner i magen på oss vuxna senare på kvällen framför tvn.

Chips till förrätt

Huvudrätten a la Mattias

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Yasemin skriver:

    Lyllos dig. Jag vill också ha en fritös. Grejen är bara den att vårt kök inte får plats med fler prylar 🙂 Måste flytta till ett större kök först. 🙂

  1. oktober 26, 2010

    […] lördags kom fritösen Mattias köpte för ett bra tag sen till användning för andra gången. Den är annars bara en […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *